Scroll Top
IZRADA SAJTOVA
VIŠE OD WEB DIZAJNA
Želite sajt koji je prilagođen Vašem poslu, baš onakav kakvog ste ga zamislili, lepog i preglednog dizajna? Ko se odluči za DoubleClick – odlučio se za kvalitet i višegodišnje iskustvo. Mi nismo tipični Web dizajneri, imamo žudnju za uspehom i strast za stvaranjem. Radujemo se mogućnosti da radimo sa Vama. Koje su prednosti saradnje sa nama:

Ideje koje izlaze van šablona su smernica kojom se vodimo pri izradi rešenja za naše klijente čime postižemo da finalni proizvodi budu inovativni, moderni i nesvakidašnji. Ne morate više da lutate – kod nas možete dobiti sve što je neophodno za uspešno online prisustvo. Pored izrade sajta, nudimo Vam i usluge brendinga, oglašavanja na Google-u i društvenim mrežama kao i kurseve iz navedenih oblasti.

WordPress
Frontend
Backend
Održavanje
ceo paket usluga
Pored kreiranja sadržaja i dizajna sajta, tu su i usluge lekture i korekture Vaših tekstova kao i mogućnost izrade sajta na više jezika.

Svaki naš sajt je optimizovan za sve uređaje, sadrži neophodni bezbedonosni SSL sertifikat a uz to Vam obezbeđujemo besplatan domen i hosting za period od godinu dana.

RESPONSIVENESS
Za sve uređaje

Responsive Web dizajn nam omogućava prilagodljiv prikaz sajta na svim uređajima (desktop i laptop računarima, tabletima, mobilnim telefonima…), odnosno da se stranica prilagođava dimenzijama i rezoluciji ekrana bez gubitka kvaliteta i preglednosti.

DOMEN I HOSTING
Pouzdani serveri

Uz svaki naš izabrani paket dobijate besplatan .rs domen po Vašem izboru kao i hosting za period od godinu dana. Naši serveri su pouzdani i brzi i zadovoljavaju sve potrebe naših klijenata bez obzira na količinu materijala na sajtu.

SSL SERTIFIKAT
Bezbednost sajta

SSL sertifikat je neophodan kako bi Google prepoznao Vaš sajt kao sigurno mesto za sve Vaše posetioce. Sertifikat pruža privatnost, sigurnost i integritet podataka kako za Vaš Web sajt, tako i za lične podatke Vaših korisnika.

POSLEDNJI PROJEKTI

Za više od 12 godina iskustva realizovali smo preko 250 projekata za naše zadovoljne klijente. Svaki naš sajt je priča za sebe i bez obzira na veličinu samog sajta, trudimo se da dizajn bude jedinstven i prepoznatljiv. Ovde možete videti neke od poslednjih projekata koje smo završili. Ukolliko je i Vama potreban moderan i kvalitetan sajt, možete nas kontaktirati putem telefona ili nam poslati email.

NAŠI PAKETI
Večito pitanje: koliko košta sajt? Da li je skup ili jeftin? Naš odgovor je da dobar sajt koji donosi novac nikada nije skup. Cene izrade sajtova variraju u odnosu na obim, tj. broj stranica sajta i količinu teksta i fotografija, kao i u zavisnosti od delatnosti i vremena potrebnog za realizaciju.
149€
STARTER
CMS sistem
1 - 2 stranice
Domen i hosting, SSL
Responsive Web dizajn
Povezivanje na društvene mreže
Galerija, kontakt forma, Google mapa
Tehnička podrška mesec dana
299€
STANDARD
CMS sistem
3 - 5 stranica
Domen i hosting, SSL
Responsive Web dizajn
Povezivanje na društvene mreže
Galerija, kontakt forma, Google mapa
Povezivanje Google Analytics-a
Tehnička podrška 3 meseca
499€
PREMIUM
CMS sistem
6+ stranica
Domen i hosting, SSL
Responsive Web dizajn
Povezivanje na društvene mreže
Galerija, kontakt forma, Google mapa
Povezivanje Google Analytics-a
Višejezični sajt
Tehnička podrška 6 meseci
KONTAKTIRAJTE NAS
Imate neko pitanje, nedoumicu ili Vam treba pomoć pri izboru prave usluge za Vas? Tu smo da Vam pomognemo!