Scroll Top
Društvene MREŽE
MARKETING NA DRUŠTVENIM MREŽAMA
Biti prisutan na društvenim mrežama više nije stvar izbora već je potreba za sve one koji žele da svoj biznis podignu na viši nivo. Bilo da ste novi na tržištu ili ste tu već duže vreme, potencijal koji sa sobom nosi nastup i reklamiranje na društvenim mrežama, Facebook-u i Instagram-u je nešto čemu morate posvetiti svoju pažnju. Neke od brojnih prednosti oglašavanja na društvenim mrežama su:

Naravno, svaki posao ima svoje speifičnosti i mi, u razgovoru sa našim klijentima, pažljivo biramo strategiju online nastupa, pa tako i u kom ćemo intenzitetu i na koji način koristiti benefite reklamiranja na društvenim mrežama.

Community management
Facebook oglasi
LinkedIn oglasi
Instagram oglasi
naše usluge
Dobar marketing čini da Vaša kompanija izgleda pametno. Odličan marketing čini da se Vaši klijenti osete pametnim!

Društvene platforme pružaju veću mogućnost za povezivanje sa Vašom publikom. U stvari, marketing na ovim platformama je jedan od najkorisnijih načina za reklamiranje Vašeg poslovanja.
Bez obzira da li pružate informacije, delite linkove ili dajete posebne ponude svojim pratiocima, ove platforme su odličan način za interakciju, povezivanje i konverziju.

FACEBOOK
Sve vrste reklama

Ako niste na Facebook-u, Vi ne postojite – to definitivno važi i za kompanije. Kombinovanjem kreativnog pripovedanja i analitičkih podataka potrudićemo se da Vaše poruke dobiju oni koji su za njih najviše zainteresovani.

INSTAGRAM
Vođenje profila

Instagram je jedna od najsvestranijih marketinških platformi za društvene medije i pruža različite formate sadržaja i opcije prodaje – od stvaranja Instagram prodavnice do jednostavnog angažovanja publike putem IGTV video zapisa.

LINKEDIN
Poslovna mreža

LinkedIn je daleko najvažnija društvena mreža posvećena predstavljanju i uspostavljanju kontakata sa poslovnim partnerima. Ovde možete izgraditi online zajednicu, poboljšati svoj ugled i predstaviti sebe kao lidera u određenoj oblasti poslovanja.

NAŠI PAKETI
Uz našu pomoć, kampanje na društvenim mrežama će biti uspešne i dovešće do povećanja prepoznatljivosti Vašeg brenda. Svi naši paketi obuhvataju sve što je neophodno kako bi Vaša kampanja funkcionisala besprekorno i ostvarila očekivane rezultate.
200€
STARTER
Kreiranje FB & Instagram stranice
Izrada plana objava
Analiza konkurencije
Priprema strategije oglašavanja
Do 8 objava za feed
Kreiranje do 3 reklame
Mesečni izveštaj
350€
PREMIUM
Kreiranje FB & Instagram stranice
Izrada plana objava
Analiza konkurencije
Priprema strategije oglašavanja
Do 12 objava za feed
Kreiranje do 5 reklama
Podešavanje pixela
Mesečni izveštaj
500€
EXCLUSIVE
Kreiranje FB & Instagram stranice
Izrada plana objava
Analiza konkurencije
Priprema strategije oglašavanja
Do 20 objava za feed
Kreiranje do 8 reklama
Podešavanje pixela
Komunikacija sa pratiocima
Nedeljni izveštaj
KONTAKTIRAJTE NAS
Imate neko pitanje, nedoumicu ili Vam treba pomoć pri izboru prave usluge za Vas? Tu smo da Vam pomognemo!