Scroll Top
GOOGLE ADS
BUDITE U VRHU PRETRAGE
Google je mesto gde ljudi traže savete za kupovinu, mesta za izlazak, ali i odgovore na sva moguća pitanja. To čini ovu platformu idealnim mesto za oglašavanje proizvoda i usluga. Kvalitetan oglas može da donese nove klijente i višestruko doprinese uspehu kompanije. Zato je izuzetno važno da razumete šta su to Google reklame i kako mogu da pomognu. Kreiramo za Vas sve vrste Google reklama:

Zamislite da se reklame prilagođavaju osobi koja ih gleda. Zašto biste plaćali obraćanje svima kada je dovoljno da se fokusirate na ciljnu grupu koja je zaista zainteresovana za Vaš proizvod? I još kad biste plaćali reklamu po učinku, ne bi li to bio savršen sistem? Upravo na ovaj način funkcionišu Google reklame.

Google Search
Google Display
Remarketing
YouTube reklama
naše usluge
Dobar marketing čini da Vaša kompanija izgleda pametno. Odličan marketing čini da se Vaši klijenti osete pametnim!

Želite da Vaš sajt ima više pregleda? Želite da Vaši potencijalni klijenti dođu na Vaš sajt kako bi se tačno informisali o svim proizvodima ili uslugama koje nudite? Na pravom ste mestu!
DoubleClick je specijalizovan za sve vrste Google kampanja koje ćemo kreirati u skladu sa Vašim potrebama i ciljevima uz postavljanje najoptimalnije strategije za razvoj Vašeg biznisa.

GOOGLE SEARCH
Po ključnim rečima

Google Search funkcioniše tako što se Vaše reklame pojavljuju na Google-u kada se pretražuju ključne reči iz Vaše delatnosti preko bilo kog Web pretraživača, na svim uređajima. Budite na prvoj strani Google-a na kojoj se zadrži preko 90% ljudi.

GOOGLE DISPLAY
Baneri/slikovni oglasi

Google Display kampanje se prikazuju u obliku specijalno dizajniranih banera na Google Display mreži. Ovo je mreža Google partnerskih sajtova koji su omogućili postavljanje reklamnih blokova na svojim stranicama.

YOUTUBE REKLAMA
Video oglasi

Google Ads platforma za oglašavanje omogućava Vam da se oglašavate i na Youtube-u a u obliku video oglasa. Reklama se prikazuje onim ljudima koji imaju interesa baš za Vaš proizvod ili uslugu dok Vi sami birate na kojim će se kanalima prikazivati.

PREDNOSTI GOOGLE OGLASA

Od trenutka kada pokrenete Google Ads kampanju, oglasi odmah počinju da se prikazuju i privlače klijente. U zavisnosti od toga koliko ste spremni da platite za oglas, možete se naći na samom vrhu prve stranice Google-a što će Vam doneti povratak uloženih sredstava u veoma kratkom roku.

Google reklama Vam omogućava precizno ciljanje korisnika na osnovu njihove lokacije, interesovanja i one koji su već u prošlosti posetili Vašu Web stranicu ali nisu napravili određenu akciju.

Ciljajte online korisnike u određenim zemljama, područjima, gradovima ili na određenoj udaljenosti od Vašeg preduzeća. Možete da ciljate koga god poželite!

Jedna od glavnih prednosti digitalnog nad tradicionalnim marketingom (poput televizije ili štampanih medija) je mogućnost merenja rezultata. Google Ads pruža jedan od najboljih resursa za utvrđivanje šta „radi“ i „prolazi“ kod publike a šta ne. To je omogućeno veoma obimnom statistikom koju Google pruža korisnicama Ads kampanja a pritom je veoma lako koristiti je.

Odlična stvar kod Google reklame je to što možete podesiti maksimalnu količinu novca koju želite da potrošite. Pri tom, naplata se ne vrši kada je oglas prikazan, već samo onda kada neko klikne na njega. Istovremeno, u mogućnosti ste da u bilo kom trenutku iznos povećate ili smanjite, sve u skladu sa onim što želite. I još nešto – možete imati onoliko kampanja i oglasa koliko želite i za svaku od ovih opcija podešavati budžet ponaosob.

NEKI OD NAŠIH KLIJENATA
Budite slobodni da od nas zatražite reference naših zadovoljnih klijenata. Neka oni budu naša najbolja preporuka!
NAŠI PAKETI
Uz našu pomoć, kampanje na društvenim mrežama će biti uspešne i dovešće do povećanja prepoznatljivosti Vašeg brenda. Svi naši paketi obuhvataju sve što je neophodno kako bi Vaša kampanja funkcionisala besprekorno i ostvarila očekivane rezultate.
200€
STARTER
Istraživanje i analiza ključnih reči
Kreiranje oglasa
Analiza konkurencije
1 - 2 kampanje
Search, Display
Kampanja na jednom jeziku
Mesečni izveštaj
350€
PREMIUM
Istraživanje i analiza ključnih reči
Kreiranje oglasa
Analiza konkurencije
3 - 4 kampanje
Search, Display, YT, Remarketing
Kampanje na više jezika
Postavljanje konverzija
Mesečni izveštaj
500€
EXCLUSIVE
Istraživanje i analiza ključnih reči
Kreiranje oglasa
Analiza konkurencije
5+ kampanja
Search, Display, YT, Remarketing, Max Performance
Kampanje na više jezika
Postavljanje konverzija
Nedeljni izveštaj
KONTAKTIRAJTE NAS
Imate neko pitanje, nedoumicu ili Vam treba pomoć pri izboru prave usluge za Vas? Tu smo da Vam pomognemo!