Scroll Top
NAŠI KURSEVI
KURSEVI U PONUDI
Za uspeh u današnjem svetu jake konkurencije, tehnologija i brzih promena, znanje koje je aktuelno i odmah primenljivo je ono što će Vas dovesti do pravog posla - posla koji je dobro plaćen, pruža mogućnosti za napredovanje, usavršavanje, ali i priliku da ispunite svoje profesionalne i lične ambicije. Neki od kurseva iz naše ponude:

Kod nas uvek imate priliku da se odlučite za neka od najtraženijih zanimanja i steknete znanja potrebna da započnete novu i uspešnu karijeru kroz kurseve koji će postaviti temelje i razvijati ih kroz praktičan rad. Da biste ostvarili svoje želje i postigli zadate ciljeve a da u tome budete uspešni, onda ne samo da morate stalno da učite i da se usavršavate, već i da zaista ovladate svojim veštinama. Zadovoljni polaznici su najbolji dokaz da je DoubleClick pravo mesto i za Vaš razvoj.

Google Search
Display, YT, Remarketing
WordPress
Društvene Mreže

gOOGLE ADS KURS

Dobrodošli! Na Google Ads kursu pomoći ćemo Vam da naučite da koristite ovu platformu pomoću koje ćete moći samostalno da napravite svoju prvu Google Ads kampanju. Ne brinite, na kursu ćemo sve prelaziti od samog početka, korak po korak, pa je samim tim ovaj kurs namenjen početnicima bez ikakvog predznanja. Ovaj kurs je za Vas ukoliko želite da savladate Google reklame ali ne znate odakle da krenete, želite da vodite uspešne kampanje za sebe ili svoje klijente ili imate već svoj projekat ali ne želite da zavisite od jednog kanala prodaje. Ovaj trening je više od kursa! Znanje koje steknete omogućiće Vam da prepoznate koji tip kampanja treba da pravite za bilo koji biznis i da to radite bez stresa, panike i frustracije.

ŠTA ĆETE NAUČITI NA KURSU

Kurs koji ćete završiti zasniva se na čistoj praksi, bez izmišljenih scenarija i previše teoretisanja: teorija će samo potkrepiti i objasniti procese koje ćete samostalno prolaziti tokom časova.
Kurs je koncipiran tako da će Vam se, korak po korak, objasniti na koji način da koristite Google Ads platformu i kako da samostalno kreirate uspešne kampanje, za sebe i za druge. 

KONCEPT KURSA

Na kraju kursa imaćete znanja koja ćete moći da iskoristite kako biste uz pomoć Google Ads platforme kreirali uspešne search, display i remarketing kampanje. Jednostavno, bićete spremni da potpuno samostalno kreirate Google Ads nalog, postavite željene kampanje i analizirate statistiku . Pored toga, ovladaćete i veštinama koje su vam neophodne da biste iskoristili sve mogućnosti koje Vam pruža ova platforma.

WORDPRESS KURS

Dobrodošli! Na WordPress kursu pomoći ćemo Vam da naučite da koristite CMS platformu pomoću koje ćete moći samostalno da napravite svoj prvi Web sajt. Ne brinite, na kursu se nećemo baviti programiranjem, pa je samim tim namenjen početnicima bez programerskog predznanja. U principu, obuka i kurs za WordPress je namenjena svakome ko je zainteresovan da radi na uređivanju sajtova koji funkcionišu upravo na WordPress platformi. Čak i ako kandidati nemaju nikakvog iskustva u radu u konkretnoj oblasti, dovoljno je da poseduju osnovnu računarsku pismenost kako bi mogli da pohađaju nesmetano ovu obuku.

ŠTA ĆETE NAUČITI NA KURSU

Kurs koji ćete završiti zasniva se na čistoj praksi, bez izmišljenih scenarija i previše teoretisanja: teorija će samo potkrepiti i objasniti procese koje ćete samostalno prolaziti tokom časova.
Kurs je koncipiran tako da će Vam se, korak po korak, objasniti na koji način da koristite WordPress i kako da samostalno napravite Web sajtove, za sebe i za druge.

KONCEPT KURSA

Na kraju kursa imaćete znanja koja ćete moći da iskoristite kako biste uz pomoć WordPress platforme kreirali najmodernije i najfunkcionalnije Web sajtove. Jednostavno, bićete spremni da potpuno samostalno instalirate WordPress, podesite ga za upotrebu prema sopstvenim potrebama, i, na kraju, ispunite sadržajem kojim želite. Pored toga, ovladaćete i veštinama koje su Vam neophodne da biste upravljali plugin elementima i temama.